Revolutionair Autoverhuur concept Oscar slaagt met glans in Nederland: vestigt nu voet in regio Brussel

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

In de dynamische start-up scene wereldwijd heeft Oscar Autoverhuur, een jonge Deense mobiliteitsoplossing, opmerkelijke successen geboekt op de Nederlandse autoverhuurmarkt. Nu wendt Oscar haar vizier naar regio Brussel, met een ambitie die niet onopgemerkt mag blijven. 

Oscar, dat is twee keer op rij bekroond werd als “Beste E-commerce Start-up” door de Deense Kamer van Koophandel in 2021 en 2022, indrukwekkend pioniert in de wereld van autoverhuur. In slechts twee jaar tijd heeft Oscar in Denemarken meer verhuurlocaties geopend dan gevestigde spelers zoals Sixt, Europcar en Avis samen. Daarnaast heeft Oscar ook met succes meer dan 100 locaties geopend in heel Nederland en meer dan 30 in België. 

Het start-up bedrijf bouwt zijn succes op een uniek bedrijfsmodel dat lokale autodealers in staat stelt auto’s te verhuren die anders stil zouden staan. Dit gaat zowel om “leenwagens”, teruggenomen leaseauto’s, als auto’s die moeilijker een koper vinden. Zo voorziet Oscar lokale ondernemers van een extra inkomstenstroom. Het bedrijf kan door zijn efficiëntie bovendien lagere prijzen bieden dan de concurrentie, waardoor het zich ook in kleinere steden en landelijke gebieden kan vestigen waar traditionele autoverhuurders niet rendabel zijn.

Sinds maart 2023 is Oscar actief in Boortmeerbeek, in samenwerking met Garage Peelaerts B.V. Hoewel de locatie nog nieuw is, is het wagenpark al indrukwekkend divers, met een aanbod dat reikt van personenwagens tot busjes en minibussen. Met deze strategische expansie richt Oscar zijn pijlen nu op de groeiende mobiliteitsbehoefte in de regio Brussel. Met de unieke bedrijfsfilosofie en het groeiende netwerk van verhuurlocaties, is het bedrijf klaar om de lokale autoverhuurmarkt op te schudden. 

Voor meer informatie over de nieuwe Oscar-locatie in Boortmeerbeek, ga naar Oscar.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category